Tidigare vinnare som återkommer 2017

Som jag skrev igår är det tre artister som tidigare vunnit Melodifestivalen som nu återkommer i tävlingen. Charlotte Perrelli vann 1999 & 2008, Roger Pontare 2000 och Loreen 2012 och nu är de med ännu en gång.

Roger Pontare berättar om sin låt att det är en låt med stora vidder och lejonkungenkänsla. Låter ju som handen i handsken eller? 

 
Charlotte ställer upp med en låt på svenska som hon varit med och skrivit själv. Det kommer vara soft och sparsmakat, något helt annat än Hero och Tusen och en natt. Hon har börjat spela gitarr igen och kanske att hon till och med kommer ha gitarren med sig på scen?
 

Efter tjat från Björkman är Loreen äntligen tillbaka i tävlingen. Hon bestämde sig sent och allt hängde på att hitta den rätta låten.

 Alla tre är ju artister som ger stjärnglans åt tävlingen och det ska bli så kul att se och höra deras bidrag. Men självklart är nog Loreen den som jag ser fram mest emot precis som större delen av sveriges befolkning ;) Jag trodde verkligen inte att Loreen skulle komma tillbaka till Mello men nu är hon här och det känns så rätt!

0 kommentarer