Melodifestivalens programledare 2019

Idag kl. 13.00 presenterades 2019 års programledare för Melodifestivalen. Precis som spekulationerna rört sig kring så blir det fyra programledare. Den första som presenterades var den som redan avslöjats alltså komikern och programledaren Marika Carlsson. Den andra är artisten Eric Saade som tävlat tre gånger i Melodifestivalen. Tredje person ut är Kodjo Akolor som är känd främst från radio och musikhjälpen. Sista programledaren ut är Sarah Dawn Finer som har erfarenhet av Mello både som artist och programledare. 
Mina spontana reaktioner på detta är JA!! WOW! Vilket gäng!Även om jag tänker att fyra programledare lätt kan bli för mycket då det inte är så mycket programledartid så är det fyra erfarna och stabila programledare och artister. Sarah och Eric är erfarna från Melodifestivalen medan Kodjo och Marika främst är erfarna via radio och även olika direktsända tv-galor. När de alla presenterades på scenen i tv-huset var det en avslappnad stämning och det känns som det finns en bra dynamik och samspel i gruppen. Det här gjorde mig så peppad på årets Melodifestival! 
 
Men som vi alla vet är det inte bara bra programledare som krävs utan också ett bra manus och god regi. Vad jag vet har man inte gått ut med vem elelr vilka som står för detta men man har sagt att Edward Af Sillén finns med som en konsult till arbetet med manus och regi. Edward har ju gjort succé förut så hans expertis kommer säkert göra stor nytta. Jag tror även att dessa fyra programledare kommer vara lätta att samarbeta med då de själva har en tydlig karaktär och vet vilka styrkor de har. 
 
Jag är som ni har förstått mycket nöjd! Vad tänker ni om programledarna?
Presskonferens programledare
0 kommentarer